Настройки для людей с ограниченными возможностями

Despre companie FAMILIA IPS

Transportul internațional de colete din Israel

FAMILIA IPS este o companie israeliană de transport și logistică ce oferă persoanelor juridice și fizice o gamă completă de servicii pentru livrarea de colete și încărcături voluminoase din Israel în diferite țări ale lumii. Printre cele mai populare destinații se numără Moldova, Georgia, Ucraina, Uzbekistan, Armenia, Azerbaidjan, țările CSI, precum și statele-membre ale Uniunii Europene.

Datorită activității noastre fructuoase pe care am avut-o de-a lungul anilor, am reușit să acumulăm nu numai experiență în organizarea transportării de încărcături voluminoase de orice complexitate, dar și să câștigăm respectul și încrederea unui număr mare de clienți, organizații și persoane fizice.

Compania noastră este aleasă pentru mai multe motive:

livrarea bunurilor
în timp optim

tarife accesibile

atitudine grijulie
față de colete

transportarea în siguranță
a încărcăturilor

Noi ținem la renumele nostru de companie de încredere! Vom fi bucuroși să vă vedem și pe dumneavoastră printre clienții noștri!

Trebuie să trimiteți un colet din Israel?

Atunci numai cu FAMILIA IPS!

Serviciile noastre

Compania FAMILIA IPS este un partener sigur în domeniul livrării internaționale de încărcături și colete din Israel, iar lista serviciilor oferite de noi este destul de lungă:

1. Posibilitatea oferirii serviciului „De la casă la casă” - curierul va prelua coletul de la orice adresă indicată din Israel în decursul a 12-48 de ore, iar curierul din țara destinatară va livra bunurile până la casa destinatarului.

2. Posibilitatea de a urmări online traseul pe care îl urmează curierul până la preluarea coletului în Israel.

3. Furnizarea de materiale pentru împachetare (cutie de dimensiune potrivită, bandă adezivă etc.).

4. Asistență în pregătirea tuturor documentelor necesare transportării conform cerințelor și legilor din Israel și a țărilor destinatare.

5. Păstrarea coletelor, până la momentul trimiterii acestora din Israel, într-un depozit special amenajat care este supravegheat non-stop de camere video.

6. Livrarea bunurilor din Israel se face pe cale maritimă, aeriană sau terestră.

Beneficiile pe care le oferim

Compania FAMILIA IPS livrează colete din Israel în întreaga lume. Serviciile noastre sunt destinate atât persoanelor juridice, cât și fizice, fiind apreciate pentru mai multe motive:

 • Noi respectăm întotdeauna înțelegerile pe care le avem cu clienții noștri, lucrând cu succes în domenii precum transportul internațional de încărcături voluminoase;
 • Noi avem o abordare individuală pentru fiecare client, concentrându-ne pe nevoile acestuia;
 • Curierii noștri preiau încărcăturile/coletele în toate orașele din Israel;
 • Clienții noștri pot alege metoda cea mai convenabilă pentru transmiterea și primirea bunurilor:

transportul maritim

transportul aerian

transportul în cadrul
sistemului „din mână în mână”

transportul în cadrul
sistemului
„de la ușa expeditorului la depozit”

 • Politica de prețuri a companiei FAMILIA IPS ltd este transparentă: costul livrării bunurilor depinde de metoda de transport aleasă, precum și de alți factori, cum sunt greutatea totală, greutatea fizică a coletului etc. Costul estimativ al livrării poate fi aflat la operatorii noștri;
 • Clienții noștri sunt siguri întotdeauna că bunurile pe care le transmit vor ajunge integre la destinație fără a avea de suferit din cauza unor motive neprevăzute. Până în momentul transportării din Israel, coletele se păstrează în spații uscate și bine aerisite dintr-un depozit care este supravegheat non-stop cu camere video;
 • Dispunem întotdeauna de materiale necesare împachetării bunurilor – cutii, bandă adezivă etc.;
 • Managerii noștri oferă asistență în pregătirea documentelor însoțitoare și răspund la întrebările dumneavoastră legate de transportul coletelor.

FAMILIA IPS reprezintă cea mai bună și cea mai sigură metodă
pentru ca bunurile dumneavoastră să fie
transportate în orice colț al lumii!

Cum să transmiteți un colet prin FAMILIA IPS

În primul rând, trebuie să pregătiți coletul, respectând regulile și legile din Israel și din țara destinatară.

Chemați curierul nostru – apelând numărul de telefon sau completând formularul de pe site.

Trebuie să-l informați pe operator despre țara în care doriți să trimiteți coletul, greutatea exactă, dimensiunile, precum și conținutul acestuia. De asemenea, metoda de plată – cash, card de credit, cecuri sau transfer bancar.

Completați corect declarația vamală/invoice-ul de pe colet. În acest sens, colaboratorul nostru vă poate ajuta (completarea corectă a declarației va simplifica mult trecerea controlului vamal).

Curierul FAMILIA IPS va prelua coletul de la domiciliul dumneavoastră din orice oraș din Israel. Veți primi un SMS pe telefonul dumneavoastră imediat ce curierul se va îndrepta spre adresa dumneavoastră. Cu ajutorul aplicației, puteți afla ora exactă când va ajunge curierul – aceasta permite să urmăriți traseul pe care îl face mesagerul.

După ce veți preda coletul curierului, veți primi o confirmare prin SMS.

Puteți verifica traseul în timp real al coletului dumneavoastră pe site-ul nostru, introducând codul de urmărire („Tracking Code” sau „Tracking Number”) pe care îl veți primi prin SMS imediat ce coletul va fi înregistrat la depozitul nostru.

Toate procedurile ulterioare de formalități vamale și logistică rămân pe seama noastră.

Important! Importul netaxabil de mărfuri diferă esențial de la o țară la alta. Dacă limita admisă pentru acest lucru va fi depășită, atunci autoritățile vamale din țara gazdă vor aplica taxe vamale pe care destinatarul coletului va trebui să le achite.

Compania noastră este aleasă pentru mai multe motive:

Printre prioritățile companiei noastre se numără: livrarea bunurilor în timp optim, tarife accesibile, transportul în siguranță a coletelor, calitatea înaltă a serviciilor, planificarea exactă a lucrului, capacitatea de a soluționa sarcini atipice.

Noi ținem la renumele nostru de companie de încredere și vom fi bucuroși să vă vedem și pe dumneavoastră printre clienții noștri!

Отследить посылку

На складе
в Израиле

Таможенное
оформление

Вышел из страны
отправления

Прибытие в страну
доставки

Таможенное
оформление в
стране доставки

На складе
распределения

Доставлено

Оставить заявку

  Имя

  Email

  Телефон

  Город

  Сообщение